Μετά από ένα πολύ κακό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα, πριν από 3 ημέρες, όπου ήρθε η ήττα με 17-9, κανείς δεν περίμενε να δει τα κορίτσια του ΑΝΟΓ να μεταμορφώνονται προς το καλύτερο μέσα σε μόλις 2 ημέρες.

Κι όμως είναι γεγονός. Τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα, κατάφεραν να παίξουν τρομερή άμυνα και περιόρισαν τα ατού του Εθνικού. Δέχθηκαν μόλις 5 γκολ, και ουσιαστικά έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το ματς στην κανονική διάρκεια, αφού οι ευκαιρίες που έχασαν ήταν και πολλές και μεγάλες.

Τελικά ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, η Αρχοντάκη απέκρουσε 2 από τα 5 πέναλτι των παικτριών του Εθνικού και ο ΑΝΟΓ κέρδισε με συνολικό σκορ 9-8, οδηγώντας την σειρά και σε τρίτο ματς το οποίο θα διεξαχθεί στον Πειραιά το Σάββατο στις 20.30.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-8 (κ.α. 5-5, 4-3 πέν.)

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 0-1, 1-2, πέν. 4-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 1, Καρίτσα, Γροζοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πέττα, Μακί 3, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή 1, Αναγνώστου.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Βόσικας