Μεγάλη ανατροπή για την ανδρική ομάδα του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της 2ης φάσης.
Ο ΑΝΟΓ χωρίς να παίζει καλά, κυρίως στην άμυνα, έφτασε να χάνει με 6 γκολ διαφορά λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου (13-7). Κάπου εκεί όμως οι παίκτες του Γ. Κατρουζανάκη άρχισαν να αμύνονται εξαιρετικά και με μπροστάρη στην επίθεση τον Μιγιούσκοβιτς (8 γκολ) κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 13-13 και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.
Να σημειωθεί ότι ο ΑΝΟΓ αγωνίστηκε χωρίς τον Γιαννόπουλο και τον χατζηκυριακάκη, ενώ έχασε ευκαιρίες ακόμα και για το διπλό της νίκης.

Πλέον, ο ΑΝΟΓ κατακτώντας την 1η θέση του ομίλου 9-12 θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, την ΑΕΚ με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ. Η ΑΕΚ έχει πλεονέκτημα έδρας.

Τα υπόλοιπα ματς των πλέι ιν (οι νικητές πάνε στα πλέι οφ και οι χαμένοι στα πλέι άουτ) είναι τα ακόλουθα:
Υδραικός – ΠΑΟ
Περιστέρι – ΠΑΟΚ
Εθνικός – Χανιά

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-13

Οκτάλεπτα: 3-3, 6-2, 4-4, 0-4.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης Γιάν. 1, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς 6, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 3, Αλειφτήρας, Κεφαλάς, Ιωσήφ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Γαλάνης, Δουρίδας 1, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 2, Μιγιούσκοβιτς 8, Ηλιόπουλος, Πούρος 1.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αγγελίδης