Τελικά ήταν ντέρμπι μόνο για 1 ημίχρονο ο αγώνας στον Πειραιά στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ανάμεσα στον Εθνικό και τον ΑΝΟΓ i-Repair.

Τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό που επέβαλλαν οι γηπεδούχοι στο 2ο ημίχρονο. Η άμυνα δεν λειτούργησε καλά, και το τελικό σκορ έφτασε στα 9 γκολ διαφορά.

Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τον ΑΝΟΓ που βρέθηκε να χάνει 5-3 στην 1η περίοδο. Στην 2η περίοδο, το ματς ισορρόπησε και όλα έδειχναν ότι τα κορίτσια του ΑΝΟΓ θα κατάφερναν να ξαναμπούν στο ματς. Ομως το εκπληκτικό 6-0 της 3ης περιόδου για τον Εθνικό, ουσιαστικά έκρινε την έκβαση του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR  16-7

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-2, 6-0, 3-2

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 1, Μπορίσοβα 3, Λασκαρίδου, Κοντονή 3, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Αλκ. 1, Ρακιντζή 1, Κανετίδου, Μπενέκου Ιόλη, Άντριους 5, Μπεκρή, Κατσίμπρη 2, Κλαψιανού.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρήνη, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα, Μαδένογλου, Αδάμη.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μοίραλης