Πολύ δύσκολο ήταν το έργο της γυναικείας μας ομάδας του πόλο, χθες το απόγευμα στο Αντ. Δημητρόπουλος στα πλαίσια της 3ης φάσης του πρωταθλήματος της Α1.

Αντίπαλος ήταν η Βουλιαγμένη και με βάση την δυναμικότητα των 2 ομάδων, αλλά και των απουσιών του ΑΝΟΓ (δεν αγωνίστηκαν Καλαργυρού και Φραγκιουδάκη), το τελικό 5-10 αλλά και η γενικότερη εμφάνιση της ομάδας έδωσαν περιθώρια αισιοδοξίας για την συνέχεια.

Η Βουλιαγμένη μπήκε με την φόρα του φαβορί και προηγήθηκε στην 1η περίοδο με 5-1, αλλά από εκεί και πέρα, ο ΑΝΟΓ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και έβαλε δύσκολα στον ΝΟΒ. Το επί μέρους σκορ των 3 τελευταίων περιόδων ήταν μόλις 5-4.
Ο ΑΝΟΓ ήταν πολύ καλός στο λιγότερο αλλά και στο παραπάνω. Στο παραπάνω η Βουλιαγμένη είχε 0/4 και ο ΑΝΟΓ 2/3.

Να σημειώσουμε εδώ ότι οι 2 ομάδες θα ξαναβρεθούν αντιμέτωπες την ερχόμενη Παρασκευή στο Final 4 του κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στην Χίο.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-10

Τα οκτάλεπτα: 1-5 , 1-0 , 2-4 , 1-1

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Ταχίρι, Κολιτσοπούλου, Λούδη 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου, Κοντονή 1, Κοντογιάννη 2, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου, Καρύτσα

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη 1, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 4, Νίνου Ε., Πάτρα, Κώτσια, Διαμαντοπούλου 1, Ράνεϊ 3, Μαστρόκαλου, Νίνου Π., Κοκκινάκη, Κοτσιώνη

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Δερελής

Στον άλλο αγώνα της ημέρας για τις θέσεις 1-4, ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Εθνικού με 18-9.

Η βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 9
  2. Βουλιαγμένη 6
  3. Εθνικός 1
  4. ΑΝΟΓ 0