Μέτρια ήταν η εμφάνιση του ΑΝΟΓ I-Repair στο χθεσινοβραδυνο αγώνα των πλέι οφ στις γυναίκες για την 3η θέση απέναντι στον Εθνικό.
Ο αγώνας αυτός ήταν ο 2ος της σειράς, αλλά τελικά δεν ήταν και ο τελευταίος. Τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 και να τελειώσουν την υπόθεση της 3ης θέσης και πλέον η σειρά θα οδηγηθεί σε 3ο παιχνίδι το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στις 15.30 στον Πειραιά.

Χθες λοιπόν, το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τον ΑΝΟΓ I-Repair. Πριν ολοκληρωθεί η 1η περίοδος, το σκορ ήταν 3-1 με την άμυνα αλλά και την επίθεση να λειτουργουν πολύ καλά. Και κάπου εκεί τα πράγματα άλλαξαν εντελώς. Ο Εθνικός έκλεισε πολύ την άμυνά του, η τερματοφύλακάς του Ελ. Σωτηρέλη “κατέβασε τα ρολά” και οι φιλοξενούμενες με σερι 8-0 πήγαν στις αρχές της 3ης περιόδου το ματς στο 3-9. Ο ΑΝΟΓ για 3 περίπου οκτάλεπτα δεν μπόρεσε να σκοράρει κι έχασε απόλυτα φυσιολογικά.

ANO ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS 6-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 0-5, 0-1, 3-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θόδωρος Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Τσιάρα, Κακαϊδη, Αδάμη.

ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα, Λασκαρίδου,  Κοντονή 2, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη,  Άλκ. Μπενέκου, Ρακιτζή, Κανετίδου, Ιόλη Μπενέκου,  Άντριους 4, Μπεκρή,  Κατσιμπρή 2, Κλαψιανού.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κραβαρίτης