Για 3η φορά μέσα σε λίγες ημέρες συναντήθηκαν ο ΑΝΟΓ με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της Α1 των γυναικών. Και όπως τις προηγούμενες 2, έτσι και σήμερα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Θ. Ανδρεάκου και μάλιστα με την ίδια διαφορά (3 γκολ).
Μόνο που αυτή η νίκη ήταν και η πιο δύσκολη.

Ο ΑΝΟΓ ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε 3-1 αλλά ο Πανιώνιος αντέδρασε και ισοφάρισε 3-3. Ο ΑΝΟΓ σε εκείνο το σημείο χρειάστηκε μόλις 3′ για να πάρει διαφορά 4 τερμάτων (7-3) και να φτάσει στο ημίχρονο μπροστά με αυτό το σκορ. Ο Πανιώνιος όμως αντέδρασε. Αρχικά μείωσε σε 1 γκολ την διαφορά και στην συνέχεια, στην διάρκεια της 4ης περιόδου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 8-8. Η Γρηγοροπούλου πέτυχε ένα πολύ κρίσιμο γκολ από φουνταριστό στην αμέσως επόμενη επίθεση μετά την ισοφάριση, ξαναδίνοντας προβάδισμα στον ΑΝΟΓ. Μάλιστα αμέσως μετά αποβλήθηκε με 3 ποινές ο κινητήριος μοχλός του Πανιωνίου, η Ρωσίδα Πουστινίκοβα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την γηπεδούχο ομάδα. Το ματς πήγε στο 11-8 με τον Πανιώνιο να μειώνει μέχρι τα 2 την διαφορά έως ότου φτάσουμε στο τελικό 13-10.

Ο ΑΝΟΓ σήμερα ήταν πολύ καλός στην επίθεση. Στο προχθεσινό ματς για το κύπελλο, κέρδισε χάρη στην άμυνα. Σήμερα ήταν η σειρά της επίθεσης. Πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι οι παίκτριες του Ανδρεάκου δεν πανικοβλκήθηκαν όταν ο Πανιώνιος έγινε πολύ απειλητικός.

O ΑΝΟ Γλυφάδας i-repair παραμένει αήττητος με 36 βαθμούς σε 12 αγώνες. 

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 13-10

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 4-2, 1-4, 5-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκαγκλ, Νίνου Παναγιώτα 2, Βόγκα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 3, Νίνου Ειρήνη 3, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού 2, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφιγ. 3, Πουστινίκοβα 1, Κοτσάφτη 1, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο 3, Λούδη 1, Κελαδίτη, Καραγιάννη,  Παπαναστασίου Δημ. 1, Παπαναστασίου Ανθία, Σεϊντίνι.

Διαιτητές: Βασιλείου, Στεφανάκης