Το πάλεψε όσο μπορούσε ο ΑΝΟΓ I-repair σήμερα απέναντι στην Ολλανδική Ντε Ζάαν στο κλειστό κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και τελικά ηττήθηκε με 12-11.

Η ήττα αυτή δεν είναι καταδικαστική για την πρόκριση αφού απομένουν ακόμα 2 αγώνες. Ειδικά ο αυριανός με την Ισπανική Τεράσα είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Με νίκη η πρόκριση είναι κοντά, αλλά με ήττα ο ΑΝΟΓ θα αποχαιρετίσει το τσάμπιονς λιγκ και θα μεταφερθεί στο Λεν τρόφι.

Οι Ολλανδέζες σήμερα ξέφυγαν στο σκορ ακόμα και με γκολ διαφορά (10-5), αλλά τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου μείωσαν σε 12-11 1 περίπου λεπτό πριν το τέλος, αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-2, 1-3, 2-3

ΝΤΕ ΖΑΑΝ: Αλάντερ, Λίκε Ρόγγε 5, Ντε Όουντεν 1, Σάαπ 3, Σαμ 1, Ρόιχεν, Βλέεσακερ, Κούπμαν 1, Σαπ 1, Πλουζ, Βαν Τολ, Μπέντε Ρόγγε, Βαν ντε Ντόμπελστεν.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παν.Νίνου 2, Μουστακαρία, Γουλβς, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 3, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 4, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του Β’ ομίλου που προηγήθηκαν σήμερα: Γκραντ Νανσί (Γαλλία)-Τεράσα (Ισπανία) 1-22, Τίγκρε Έγκερ (Ουγγαρία)-Ντε Ζάαν (Ολλανδία 15-10