Χθες το βράδυ, οι παίκτες του Δ. Μάζη έπαιξαν τον τελευταίο φετινό τους αγώνα στα πλαίσια της Α1, στο Αντώνης Δημητρόπουλος, απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και η νίκη του Ολυμπιακού αναμενόμενη.
Ο Δ. Μάζης χρησιμοποίησε πολλούς από τους παίκτες της ομάδας των νέων ανδρών που την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ο ΑΝΟΓ τερμάτισε με 33 βαθμούς τον φετινό μαραθώνιο και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 1 μπροστά από τον Εθνικό, ο οποίος αγωνίζεται σήμερα με το Π. Φάληρο. Σε περίπτωση ισοπαλίας σήμερα, οι 2 ομάδες θα ισοβαθμίσουν στην 5η θέση, την οποία θα καταλάβει ο Εθνικός επειδή είναι καλύτερος στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-19

Οκτάλεπτα: 2-7, 1-3, 0-5, 2-4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Σύρμας, Τζελάτης, Παπούκας, Μαυρωτάς, Πούρος, Περόπουλος 1, Μπραΐμης 1, Φωτεινάκης, Χατζηγούλας 2, Κοτσάρ 1, Νιαρχάκος, Αλβέρτης, Ηλιόπουλος, Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 3, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 3, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 1, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ. 1, Χαλυβόπουλος Αρ. 3.

Διαιτητές: Μπιράκης, Μαρκοπούλου