Τελικά ήταν αξεπέραστο το εμπόδιο της Οριζόντε Κατάνια για τον ΑΝΟΓ I-Repair. Οι Ιταλίδες, στον χθεσινό 2ο προημιτελικό του τσάμπιονς λιγκ, παρουσιάστηκαν πολύ καλές και δίκαια πήραν την νίκη με 15-9 και συγχρόνως την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης.

Τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου δεν ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα. Η Οριζόντε πήρε από την αρχή το προβάδισμα, το οποίο και δεν έχασε ποτέ. Το 9-5 του ημιχρόνου έδειχνε απαγορευτικό για οποιαδήποτε σκέψη πρόκρισης. Ομως τα κορίτσια μας δεν τα παράτησαν. Στην αρχή της 3ης περιόδου 2 γκολ της Ελληνικής ομάδας μείωσαν την διαφορά στα 2 (9-7), αλλά η συνέχεια ήταν κακή. Με σερί 4-0, η Οριζόντε εκτόξευσε την διαφορά στα 6 (13-7) κι εκεί φυσικά όλα τελείωσαν.

Η φετινή πορεία του ΑΝΟΓ ήταν εξαιρετική. Εφτασε πολύ ψηλά, εκεί που μας είχε συνηθίσει στις αρχές της 1ης δεκαετίας του 2000 και όλα δείχνουν οτι πλησιάζουν οι ημέρες που θα απολαύσουμε εκ νέου την γυναικεία μας ομάδα σε τελικές Ευρωπαικές φάσεις.

ΟΡΙΖΟΝΤΕ ΚΑΤΑΝΙΑ (ΙΤΑΛΙΑΣ) – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 15-9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 5-2, 4-3, 2-1

ΕΚΙΠ ΟΡΙΖΟΝΤΕ: Σελόνα, Χάλιγκαν 3, Λομπάρντο, Βιακάβα 2, Γκαντ 2, Μπετίνι 2, Παλμιέρι, Μαρλέτα 2, Γκαλιάρντι, Γουίλιαμς 2, Λόνγκο 1, Λεόνε 1, Κοντορέλι.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR: Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία, Γουλβς 2, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 3, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα.

Διαιτητές: Γκραντίν (Γαλλία), Κόπιτς (Κροατία)