Μεγάλο ματς έγινε πριν λίγο στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ανάμεσα σε ΝΟΒ και ΑΝΟΓ, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ.

Επρόκειτο για την δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στις 2 ομάδες, με την 1η να έχει τελειώσει 10-5 υπέρ του ΑΝΟΓ.
Τα κορίτσια του Θ. Ανδρεάκου πάλεψαν πολύ για την νίκη αλλά δεν τα κατάφεραν εξαιτίας της κακής άμυνας που έπαιξαν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι.
Ο ΝΟΒ πήρε από την αρχή το προβάδισμα το οποίο έφτασε στα 4 γκολ (6-2 και 7-3) αλλά και στα 5 (9-4). Κάπου εκεί όλοι πίστεψαν ότι το ματς τελείωσε. Ομως τα κορίτσια του ΑΝΟΓ με εξαιρετική στην επίθεση την Π. Νίνου που σκόραρε από παντού, μείωσαν πολύ γρήγορα στα 2 γκολ (9-7, 10-8, 11-9). Ομως όπως προαναφέρθηκε, η άμυνα δεν λειτουργούσε καλά. Είχε μεν μπλοκαριστεί η Τανκέεβα στα 2 μέτρα, αλλά το ρίσκο ήταν πολύ μεγάλο. Τα σουτ του ΝΟΒ γίνονταν από πολύ καλές θέσεις και μάλιστα αμαρκάριστα και η γηπεδούχος ομάδα, κρατούσε σταθερά το προβάδισμα. Ο ΑΝΟΓ μάλιστα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάει το ματς στην ισοπαλία, αλλά το κοντινό σουτ της Κούλχας από το δοκάρι στο παραπάνω, απέκρουσε εντυπωσιακά η Κοτσιώνη.
Τελικά ο ΝΟΒ κέρδισε 13-11 και όλα θα κριθούν μεθαύριο στο “Αντ. Δημητρόπουλος”. Ο νικητής θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό.