Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση της 2ης φάσης του τσάμπιονς λιγκ των γυναικών και ο ΑΝΟΓ I-repair θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά στην Βουδαπέστη.
Αναλυτικά, η ομάδα του Θ. Ανδρεάκου θα αγωνιστεί 9-11 Δεκεμβρίου στην Βουδαπέστη απέναντι στην διοργανώτρια Ουίπεστ, την Ισπανική Μεντιτεράνι και τον Εθνικό.

Η Ουίπεστ είναι το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Πρόκειται για την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας που κάθε χρόνο έχει στόχο το φάιναλ 4 του τσάμπιονς λιγκ. Την συγκεκριμένη διοργάνωση πάντως δεν την έχει κερδίσει ποτέ. Εχει φτάσει 1 φορά στον τελικό (2016) όπου ηττήθηκε από την Σαμπαντέλ 11-8, ενώ έχει συμμετοχή στα φαιναλ 4 το 2015, 2018, 2019, 2020, 2022. Εχει βέβαια κατακτήσει 1 φορά το LEN Trophy (2017) και άλλη μια φορά΄έχει φτάσει στον τελικό. Εχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα Ουγγαρίας και 7 κύπελλα. Στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας φέτος βρίσκεται στην 1η θέση με 3/3.

Η Μεντιτεράνι είναι μια τυπική Ισπανική ομάδα που πάντα συμμετέχει στο τσάμπιονς λιγκ. Μόνο 1 φορά έχει καταφέρει να φτάσει στο φάιναλ 4 (1997).
Στο πρωτάθλημα ισπανίας φέτος έχει πετύχει 3 εύκολες νίκες στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Στην Μεντιτεράνι αγωνίζονται 2 Καναδέζες (Κρεβιέρ και Μπάκοτς) ενώ η σημαντικότερη παίκτρια είναι η Εσπάρ.

O Eθνικός είναι ο κυπελλούχος Ευρώπης αλλά έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Προκρίθηκε ως 3ος από τον όμιλο όπου αγωνίστηκε στην 1η φάση. Στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 1 ήττα από τον Αλιμο ενώ έχει κερδίσει το ματς με τον ΑΝΟΓ (16-7) στον Πειραιά.

Οι 2 πρώτες ομάδες θα προκριθούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Οι 2 που θα αποκλειστουν μεταβαίνουν στο ΛΕΝ τρόφι.

Οι άλλοι 3 όμιλοι:

Ρώμη: Ολυμπιακός, Ρόμα, ΝΟΒ, Ντε Ζάαν
Πάντοβα: Οριζόντε, Πάντοβα, Ντουναιβάρος, Λέιντεν
Εγκερ: Σαμπαντέλ, ματαρό, Εγκερ, Φερεντσβάρος