Δεν κατάφεραν τελικά να ανέβουν στο βάθρο, που ήταν ο βασικός φετινός στόχος τους, οι νέες γυναίκες του ΑΝΟΓ.
Στην τελική φάση που διεξήχθη στην Πάτρα, ο ΑΝΟΓ προσπάθησε να διατηρήσει τα σκήπτρα του, αλλά κάτι η πολύ δύσκολη κλήρωση, κάτι η σχετική απροπονησία των κοριτσιών που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, δεν επέστρεψαν να συμβεί αυτό.

Ο ΑΝΟΓ πέτυχε συνολικά 2 νίκες στα 4 ματς που έπαιξε.

Στον όμιλο την 1η ημέρα όλα πήγαν στραβά απέναντι στην μετέπειτα πρωταθλήτρια ΝΕΠ.
Το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι την 2η περίοδο. Ομως οι αποβολές της Ακριτίδου αρχικά και της Κοντονή στην συνέχεια, άλλαξαν τα δεδομένα. Η ΝΕΠ ήταν πολύ καλή στην 3η περίοδο όταν και έτρεξε ένα σερί 6-0 και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το ματς.

Τελικό αποτέλεσμα 6-15 (3-3, 1-2, 0-6, 2-4)
Σκόραραν για τον ΑΝΟΓ οι Γροζοπούλου 2, Γκέλη 1, Ακριτίδου 1, Γαλιατσάτου 1 και Κολιτσοπούλου 1.

Στην 2η αγωνιστική, απέναντι στο Ρέθυμνο, η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, αλλά βελτιώθηκε πολύ στην συνέχεια. Τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα, κράτησαν ανέπαφη την εστία τους στην 2η και 3η περίοδο και με σερί 7-0 πήγαν το ματς από το 3-4 στο 10-4.

Τελικό αποτέλεσμα 12-5 (3-4, 1-0, 6-0, 2-1)
Σκόραραν για τον ΑΝΟΓ οι Κοντονή 3, Γαλιατσάτου 3, Ακριτίδου 3, Γκέλη 1, Καραχριστοδούλου 1 και Κολιτσοπούλου 1.

Το μεγάλο παιχνίδι που έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά ήταν το απογευματινό του Σαββάτου, απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο ΑΝΟΓ χρειαζόταν μόνο την νίκη για να προκριθεί στην τετράδα. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, όπως αναμενόταν. Ομως στα τελευταία 40″ της 2ης περιόδου άλλαξαν όλα. Το σκορ ήταν ισόπαλο σε εκείνο το σημείο, αλλά η αμυντική ολιγωρία έφερε 2 γκολ για τον Ολυμπιακό που έκλεισε το ημίχρονο 7-5.
Στις 2 τελευταίες περιόδους, ο ΑΝΟΓ προσπάθησε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει ποτέ στο 1 γκολ και βρισκόταν πίσω πότε με 2 και πότε με 3 γκολ διαφορά.

Τελικό αποτέλεσμα 7-9 (2-3, 3-4, 1-1, 1-1)
Σκόραραν για τον ΑΝΟΓ οι Ακριτίδου 3, Κοντονή 3 και Κολιτσοπούλου 1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΑΝΟΓ τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.
Την Κυριακή το πρωί, αναμετρήθηκαν οι 2 τρίτοι των ομίλων για την κατάληψη της 5ης θέσης. Απέναντι λοιπόν στον ΑΝΟΓ, βρέθηκε ο Εθνικός. Τα κορίτσια μας ήταν απογοητευμένα από τον αποκλεισμό τους από τα μετάλλια και έπαιξαν μέτρια σε αυτόν τον διαδικαστικό αγώνα. Η νίκη ήρθε όμως, όταν αφυπνίστηκαν, μετά την 1η κακή περίοδο. Τελικό αποτέλεσμα 11-9 (2-4, 2-0, 5-2, 2-3).

Σκόραραν για τον ΑΝΟΓ οι Κολιτσοπούλου 4, Κοντονή 4, Ακριτίδου 1, Καραχριστοδούλου 1 και Γροζοπούλου 1.

Η τελική κατάταξη του πρωταθλήματος

  1. ΝΕΠ
  2. Ολυμπιακός
  3. Βουλιαγμένη
  4. Νηρέας Χαλανδρίου
  5. ΑΝΟΓ
  6. Εθνικός
  7. Ρέθυμνο
  8. Ηλιούπολη