Ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για την ανδρική ομάδα του ΑΝΟΓ πριν από λίγο, μετά την ήττα από τον ΠΑΟ με 13-4 στον τελικό των πλέι ιν.
Οπως δείχνει και το τελικό σκορ, η διαφορά σήμερα ανάμεσα στις 2 ομάδες ήταν αρκετά μεγάλη.
Ο ΑΝΟΓ είχε πολλά κενά διαστήματα μέσα στο ματς. Το ξεκίνημα ήταν πολύ άσχημο ,με τον ΠΑΟ να περνά μπροστά με 4-0. Ο ΑΝΟΓ μείωσε σε 4-1, αλλά χρειάστηκαν 2 ολόκληρα οκτάλεπτα μέχρι οι παίκτες του Γ. Κατρουζανάκη να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Σε αυτά τα 16 περίπου λεπτά, το σκορ εκτοξεύτηκε στο 9-1 και η συνέχεια ήταν απλή υπόθεση για τους πράσινους, που είχαν τον τερματοφύλακά τους Ριστίσεβιτς σε εξαιρετική ημέρα.
Πλέον ο ΑΝΟΓ έμεινε στην 9η θέση και δεν θα συνεχίσει στα πλέι οφ, εκεί που θα παίξουν μέσω των πλέι ιν, ο Εθνικός και ο ΠΑΟ.
Στην τελευταία περίοδο, το ματς εκταχύνθηκε και οι 2 διαιτητές έδωσαν αρκετές αποβολές με αντικατάσταση, προκειμένου να ηρεμήσουν τους παίκτες. Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, ο προπονητής του ΠΑΟ Δ. Μάζης, όπως και ο έφορος της ομάδα κ. Παπαγιάννης. Για τον ΑΝΟΓ κόκκινη κάρτα δόθηκε στον Χαλυβόπουλο μετά την διπλή αποβολή με αντικατάσταση αυτού και του Αλβέρτη του ΠΑΟ.
Διαιτητές της συνάντησης ήταν οι Ν. Μπουδραμής και Σ. Αχλαδιώτης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-4

Οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Τα ζευγάρια των πλέι οφ:
Ολυμπιακός – ΠΑΟ
Πανιώνιος – Περιστέρι
ΝΟΒ – Εθνικός
Απόλλων – ΠΑΟΚ