Αργά χθες το βράδυ, στο κολυμβητήριο της Ν. Σμύρνης, η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ αγωνίστηκε απέναντι στον Πανιώνιο στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας.

Επρόκειτο για τον επαναληπτικό προημιτελικό. Στο πρώτο ματς ο ΑΝΟΓ είχε επικρατήσει με 10-7 και ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Τα κορίτσια μας έκαναν το καθήκον τους. Παίζοντας εξαιρετικά στην άμυνα, δέχτηκαν μόλις 4 γκολ και επικράτησαν εκ νέου του Πανιωνίου με σκορ 7-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR 4-7

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 1-2, 2-2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζούρκα, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφιγ.1, Πουστινίκοβα 1, Κοτσάφτη, Ξανθοπούλου, Μπογκατσένκο, Λούδη, Κελαδίτη, Καραγιάννη, , Παπαναστασίου Δημ.2, Παπαναστασίου Ανθία, Σεϊντίνη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I-REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ,  Νίνου Παναγιώτα 1, Βόγκα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 3, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχας, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Παντελής

O ANOΓ έγινε έτσι η 1η ομάδα που πήρε το εισιτήριο για το φάιναλ 4.
Πολύ κοντά στην πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός και ο Εθνικός ενώ μάχη θα γίνει για την 4η ομάδα, ανάμεσα στην ΝΕΠ και την ΑΕΚ με τις Πατρινές να έχουν το προβάδισμα, έχοντας κερδίσει το 1ο ματς στην Αθήνα με 2 γκολ διαφορά.