Αρκετά καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα του ΑΝΟΓ στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου γυναικών απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Η πληρότητα όμως του αντιπάλου ήταν εμφανής και φάνηκε στο τέλος του αγώνα όταν η διαφορά στο σκορ πήρε μεγάλη έκταση.

Η 1η περίοδος δεν ξεκίνησε καλά για τον ΑΝΟΓ που βρέθηκε πολύ γρήγορα να χάνει 3-0. Ομως η αντίδραση ήταν άμεση. Το 3-0 έγινε 3-3 πριν ολοκληρωθεί το οκτάλεπτο.
Στην 2η περίοδο ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και με σερί 5-0 έφτασε στο 8-3 πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο 8-4.
Ο ΑΝΟΓ δεν τα παράτησε. Με πολύ καλή άμυνα κατάφερε να μειώσει στα 3 γκολ διαφορά (9-6). Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός έκανε το 10-6, η Γλυφάδα μείωσε εκ νέου σε 10-7, αλλά αμέσως μετά έχασε παίκτρια παραπάνω και όχι μόνο αυτό, αλλά στην κόντρα δέχτηκε το 11-7. Κάπου εκεί τελείωσε και το ματς. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ρυθμό του με τον ΑΝΟΓ να μην μπορεί να ακολουθήσει. Τελικό σκορ 14-7.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7-14

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-5, 2-1, 1-5

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Πασχάλης Σταμούλης

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα 1, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου 1, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Σλίκινγκ , Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Ξενάκη 4, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Βασιλική Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά, Δρακωτού.