Σε κλίμα κατάνυξης, και με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στη Γλυφάδα μας. Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τελέστηκε η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντωνίου.

Ακολούθησε η ετήσια γιορτή του ΑΝΟΓ στον χώρο του κολυμβητηρίου , παρουσία του Δημάρχου μας Γιώργου Παπανικολάου  με πολλές βραβεύσεις για τις αθλητικές αλλά και μαθητικές επιδόσεις των αθλητών του συλλόγου μας . Στην τελετή βράβευσης του ομίλου μας παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός  Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης  Βασίλης Σπανάκης,ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος , η Kυρία Λίλυ Παραγιου εκπρόσωπος του Υφυπουργού Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη. Στην γιορτή παρευρέθηκαν επισης οι αντιδήμαρχοι Ακρίβος Δημήτρης , Καυκά Άννα , Αγγελόπουλος Γεώργιος , Μπίλια Χαρίση   ( πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Γλυφάδας ) , Δήμου Σπύρος .

Ο κολυμβητής του ΑΝΟΓ Χαχαμόπουλος Κωσταντίνος ήταν αυτός που έπιασε και τον Σταυρό .

Στην γιορτή βραβεύτηκε επίσης ο Τάσος Παπαναστασίου για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο ως Γενικός Διευθυντής καθώς και ο Νίκος Αντωνίου για την συνεισφορά του στον σύλλογο σαν έφορος των Γυναικών.